026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Online Escape Room

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Online Escape Room

Zijn jullie het thuiszitten al beu? Boek dan nu één van onze uitdagende online escape rooms met uw vrienden, buren of collega’s! In teams van 2-4 personen, in de woonkamer of op kantoor op gepaste afstand van elkaar of ieder vanuit huis op zijn/haar eigen laptop of PC. Doorloop de kamers en puzzel jullie weg naar de uitgang. Welk team zet de snelste tijd neer?

De spellen zijn zo ingericht dat je met je team gezamenlijk naar informatie en oplossingen kan gaan zoeken. Communiceer goed met elkaar. Jullie kunnen kiezen uit drie verschillende escape rooms, oplopend in moeilijkheidsgraad:

Lost Treasure ***
Patient Zero ****
Hacked ****

Lost Treasure ***
Je hebt een bericht gekregen van de notaris dat je oudoom Archibald Aurelius overleden is verklaard en dat jij de enige erfgenaam bent. Meer dan 15 jaar geleden is hij als vermist opgegeven en je was hem eerlijk gezegd al helemaal vergeten. Het gerucht ging dat hij een groot fortuin had opgebouwd, maar waarmee was onduidelijk. Van de notaris krijg je een oude laptop en de sleutel van een verwaarloosd huis waar hij af en toe in woonde als hij in het land was. Lukt het jullie om alle puzzels en raadsels in het huis op te lossen en Archibald's fortuin te bemachtigen?

Patient Zero ****
Je bent vandaag begonnen met je nieuwe baan als onderzoeker bij GenoFarma, een BioTech bedrijf dat zich met exotische ziektes bezig houdt. De persoon die jou vandaag zou gaan inwerken is net vertrokken met een ontzettende hoofdpijn. Net als je bij een patiënt een paar kamers verderop wilt gaan kijken, gaat het alarm af en krijg je een boodschap via het intercomsysteem. Lukt het jullie om de geheimen achter dit mysterieuze virus te ontrafelen en op tijd een vaccin te produceren?

In dit spel speel je met verschillende rollen. De helft van je team begint in een kantoor. De andere helft begint in de kamer van een patiënt. Om de puzzels op te kunnen lossen moeten jullie goed communiceren en samenwerken.

Hacked ****
Jullie zijn een projectteam die vandaag een belangrijke deadline moet behalen en daarom zijn jullie extra vroeg op kantoor. De voordeur is geforceerd en wanneer jullie het kantoor betreden zien jullie nog net de inbreker die door de nooduitgang weet te ontkomen. Gelukkig hebben jullie de hacker gestoord en waren nog niet alle PC's geïnfecteerd. Lukt het jullie om de gecompliceerde hacks ongedaan te maken? Combineer alle informatie die jullie vinden om de hacker te slim af te zijn! Succes!

Wat heb je nodig?
  • Een PC of laptop met een internetverbinding
  • Een pen en papier om te schrijven, puzzelen en tekenen
  • Als jullie vanaf meerdere locaties spelen; een app waarmee je kunt videobellen
Inclusief:
  • Een gamecode voor elk team
  • Een digitale handleiding
  • Een spannende middag of avond thuis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan