Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Dinerspel in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Ik hou van Holland Dinerspel in Arnhem

Je kent het natuurlijk van Tv maar misschien willen julie Ik Hou van Holland organiseren voor jullie vrijgezellenfeest? Dat kan! Wij hebben het prachtige decor al voor jullie klaar staan inclusief een heerlijke 3-gangen diner. Dus dat wordt feesten en lekker eten, gewoon zoals een beetje party er uit hoort te zien!

Inclusief:
  • Enthousiaste Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • Locatie centrum Arnhem
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Altijd feest met Ik Hou van Holland!

Een supervrolijke competitie met ludieke vragen, dat is Ik Hou van Holland van Arnhem Excursies. Bovendien kunnen jullie vooraf of na afloop genieten van een uitgebreid 3-gange diner. Het decor is klaar, het Rad van Fortuin staat in de aanslag en onze quizmaster heeft alle spelronden tot in detail voorbereid. Wij verdelen jullie groep in twee teams en elk team gaat aan de slag om onze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en de muziekfragmenten van het juiste commentaar te voorzien. Met die feestelijke hoedjes zien jullie er allemaal potsierlijk uit, dus maak van je hart geen moordkuil en zeg gewoon het eerste dat in je opkomt.

Naast tal van oergezellige muziekfragmenten en hits van Hollandse bodem wordt het nu misschien tijd om de echte carnavalskrakers uit de kast te trekken zodat jullie gezelschap eindelijk eens op muziekkennis wordt getest!

Geniet van dit unieke 'Ik hou van Holland Diner' en vergeet niet na afloop de hoofdprijs in ontvangst te nemen. Misschien is het daarna tijd voor die kroegentocht en warempel, die kan je ook nog bij Arnhem Excursies organiseren! Bespreek julie plannen met onze medewerkers.

Beleef dit uitje nu met korting:

10 - 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 52,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Ik Hou van Holland drankarrangement

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie vrijgezellenfeest! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan