Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Diner in Arnhem

Details over dit uitje
Etiquette-Workshop-Diner

Hoe 'heurrrrrt' het eigenlijk? Dat is de centrale vraag tijdens dit gezellige en altijd stijlvolle 3-gangen diner van Arnhem Excursies. Ideaal om je groepsuitje of vrijgezellenuitje met vrienden een beetje stijl en ludieke beleving te geven. Wij gaan verder dan Jort Kelder, wij gaan echt in op de details. We hebben een professionele butler voor jullie klaar staan die al jullie maniertjes en gedrag eens op grappige en educatieve wijze onder handen neemt.

Inclusief:
  • Begeleiding van onze eigen 'Master of Etiquette'
  • Locatiehuur
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Ontdek het Etiquette Diner van Arnhem Excursies

Excellenties, het diner wordt opgediend in 5 minuten....Nou dachten jullie zelf over genoeg sociale vaardigheden te beschikken? Maar wat als je per ongeluk Maxima op straat tegen komt? Of als je aan een chique diner zit met de crème de la crème? Wat doe je? Hoe doe je dat stijlvol en wat mag pertinent niet? Voor al deze vragen hebben wij een speciale butler klaar staan die van alles weet over de diverse etiquetteregels die zelfs in deze, vaak te informele wereld, nog altijd geldig blijken. Tijdens het uitgebreide 3-gangen diner zal jullie butler dan ook de meest onhandige kluns uit jullie gezelschap eens flink onder handen nemen!

Meer over dit groepsuitje

Tijdens het diner doen we een korte quiz over tafelmanieren, tafeldekken en tafelschikking. Uiteraard is dit nog lang niet alles. Laat je verrassen tijdens het diner met allerlei leuke, ludieke en grappige etiquette onderdelen.

Na afloop van het diner is ieder van jullie niet alleen een perfecte tafelgast, maar krijgen jullie ook allemaal een uniek etiquette-certificaat! Voortaan ben je geheel gediplomeerd om 'Koninklijk' te tafelen!

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan