Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Dinner Tablet Game in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Even gezellig het centrum van Arnhem onveilig maken met vrienden of vriendinnen tijdens jullie vrijgezellenfeest en ook nog even heerlijk dineren? Doe de Empire City Game, een outdoor event waarbij teams het tegen elkaar opnemen en de gezonde competitie tot veel hilariteit leidt. Tussen de bedrijven door genieten jullie van voortreffelijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, altijd leuk voor een vrijgezellenfeest
  • Prachtige prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Uitdagend en enerverend ‘outdoor’ vrijgezellenfeest organiseren?

Net als het echte Empire City Game is het doel van deze ‘outdoor city game’ om zoveel mogelijk gebouwen in eigendom te krijgen. We verdelen jullie gezelschap in teams en elk team krijgt tablets en portofoons mee. Met de portofoons kunnen de teamleden onderling nauw contact houden. De locaties waar jullie het moeten zoeken worden via de tablets aan jullie doorgegeven. Door gebouwen in te sluiten komt de virtuele waarde van deze panden op jullie bankrekening terecht. Maar als het andere team jullie op slinkse wijze omsingelt, kunnen ze eigendommen van jullie rekening stelen! Zorg er dus altijd voor dat je de andere teams goed in de gaten houdt!

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat jullie niet met een lege maag naar huis gaat. Ondertussen kunnen jullie al je energie kwijt tijdens dit avontuurlijke spel, dat we halverwege zullen onderbreken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht. We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. En als jullie willen, kan daarna nog die kroegentocht in gang worden gezet!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie vrijgezellenfeest! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan