Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

DJ workshop in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje

Een chill groepsuitje organiseren met vrienden en vriendinnen in Arnhem? Wil je in de toekomst stad en land afreizen om weer een nieuwe performance te geven voor een hossende menigte, je eigen privéjet instappen om even te shoppen in Parijs. Je eigen sound wereldwijd aan de man brengen? Een beetje DJ doet het niet voor minder. Maar dan moet je wel even de basisbeginselen van het vak leren natuurlijk en daar is deze DJ workshop een mooie eerste stap voor!

Inclusief:
  • De nieuwste DJ equipment
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Elke amateurplugger wordt een professionele DJ

Leer alle ins-en-outs over de meest recente apparatuur en mix je eigen nummers tot een 'wall of sound'. Afrojack en Armin zijn zo ook ooit eens begonnen aan hun carrière. Misschien heb je al eens meegedaan aan wat DJ-competities of sta je al elk weekend voor een flinke zaal, dan nog is deze DJ workshop van Arnhem Excursies een prima gelegenheid om nieuwe tools te ontdekken en je kennis een beetje bij te spijkeren. Voordat je begint met mixen, leggen we je uit waar alle toeters en bellen voor dienen.

De techniek is nog maar het begin, het is aan jou om de muziek echt te doorgronden. Elke nummer heeft zo zijn eigen intro, couplet, refrein, bij elkaar horende groepen van 2, 4, 8, 16 maten, maatsoorten, tempo's, break(-down) en climax. Je gaat zelf de beats aan elkaar lijmen en een unieke eigen sound creëren.

De 'basics' van de DJ-professional leer je tijdens deze workshop in een handomdraai. Aan jou om je naambekendheid te vergroten en je talent te verzilveren.

Combineer deze workshop met iets anders voor een compleet groepsuitje in Arnhem

Hebben jullie iets te vieren of willen jullie meer dan alleen een workshop? Bij Arnhem Excursies kan je elke workshop zo combineren met een lunch, diner of ander evenement. Bespreek jullie plannen met onze medewerkers en samen maken we jullie groepsuitje compleet.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan