026 820 03 69
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit

Culinaire Fotospeurtocht in Arnhem

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Culinaire Fotospeurtocht in Arnhem

Lekker eten, een verrassende fotospeurtocht door Arnhem en een eindceremonie in het laatste restaurant dat jullie bezoeken. Welkom bij de Culiniare Fotospeurtocht van Arnhem Excursies, het ideale en afwisselende evenement voor elk vrijgezellenfeest!

Vrijgezellenfeest voor smulpapen en iedereen die houdt van fotogenieke kiekjes!

Wat moet je je van een vrijgezellen-fotospeurtocht voorstellen? Nou, geen saaie tocht met kiekjes van gevelstenen, maar vooral een paar foto's waar mensen op staan natuurlijk. Voor jullie vrijgezellenfeest hebben wij een speciale speurtocht voorbereid, een tocht langs bekende plekken waar je jezelf en misschien ook een paar anderen op de foto kan zetten op een ludieke manier. Tussen de avonturen door bezoeken jullie drie restaurants waar heerlijke gerechten worden geserveerd. We verdelen jullie groep in verschillende teams en elk team trekt er met een fotocamera op uit.

Jullie leren de binnenstad van Arnhem goed kennen en je kan natuurlijk ook altijd wat ludieke plaatjes schieten van de lokale stadsidioot of een paar aantrekkelijke politieagenten. We houden jullie niet tegen!

Tijdens het laatste gerecht reiken wij de enige echte hoofdprijs uit aan het beste team dat de foto-opdrachten op zeer originele wijze heeft volbracht! Nadien krijgen jullie alle foto's digitaal toegestuurd. Veel plezier alvast!!

Programma - indicatie:

16.30 - 17.00 Ontvangst met drankje en programma-uitleg
17.00 - 18.00 Speurtocht deel 1
18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Speurtocht deel 2
19.45 - 20.00 Prijsuitreiking en eindceremonie
20.00 - 21.30 Hoofd- en nagerecht

Bovenstaande programma is geheel naar wens aan te passen. Na het hoofdgerecht kan je uiteraard alsnog die kroegentocht organiseren, jullie hebben alvast een stevige bodem voor gelegd voor het vervolg van de avond!

Inclusief:
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Foto's naderhand digitaal toegestuurd
  • Teambuilding gegarandeerd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Kan ik mijn rondleiding of uitje in Arnhem ook in een andere taal laten verzorgen?
Ja, dat kan zeker. Wij beschikken over een groot aantal gidsen en begeleiders die ook in een andere taal prima uit de voeten kunnen.
Ik wil een arrangement boeken, maar ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers, kan ik dat uitje dan wel boeken?
Jazeker, dan kan nog steeds. Wij vragen dan wel dat u het minimum boekingsbedrag wat voor dat arrangement geldig is, aan ons overmaakt.
Waar in Arnhem starten de arrangementen van Arnhem Excursies?
De meeste arrangementen, rondleidingen en uitjes starten vanuit het centrum van Arnhem. Indien er een andere locatie gekozen is, krijgt u dat ruim van te voren van ons te horen.
Ik heb een speciale datum in gedachte voor mijn uitje, kan ik op elke datum boeken?
Wij controleren de door u opgegeven datum met de openingen in onze systemen. Zo kunnen wij exact vaststellen of de door u opgegeven datum mogelijk is voor dat specifieke arrangement. Mocht de door u opgegeven datum niet realiseerbaar zijn, dan krijgt u dat uiteraard z.s.m. van ons te horen.
Hoe laat kan ik het arrangement laten beginnen?
De op deze website opgenomen uren en tijden zijn indicaties. Om u zo flexibel mogelijk tegemoet te komen, is het programma samen met u vast te stellen, inclusief de tijd en de duur van sommige onderdelen. Mocht het echt niet anders kunnen, dan geven wij dit z.s.m. aan u door.
Mogen we ook gewoon bij een andere groep aansluiten?
Helaas, het door u gereserveerde uitje is exclusief voor uw groep samengesteld. Zo geldt dit ook voor andere groepen die een arrangement hebben georganiseerd. Uitwisseling van personen tussen groepen onderling tijdens de duur van de uitjes is dan ook niet realiseerbaar.
Gaan de arrangementen van Arnhem Excursies ook gewoon door bij slecht weer?
Jazeker, al onze uitjes en arrangementen kunnen ook worden gerealiseerd bij slecht weer. Wij regelen de noodzakelijke regenjassen en paraplu’s en andere beschermende maatregelen.
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Arnhem Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Arnhem Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor elk bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Arnhem Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen en organiseren van het (voor u) ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes en de daarbij horende prijsconsequenties worden opgenomen.
Wanneer moet het door mij gekozen arrangement uiterlijk worden betaald?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst te worden voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan