Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire Fotospeurtocht in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Culinaire Fotopuzzeltocht in Arnhem

Lekker eten, een verrassende fotospeurtocht door Arnhem en een eindceremonie in het laatste restaurant dat jullie bezoeken. Welkom bij de Culiniare Fotospeurtocht van Arnhem Excursies, het ideale en afwisselende evenement voor elk vrijgezellenfeest!

Vrijgezellenfeest voor smulpapen en iedereen die houdt van fotogenieke kiekjes!

Wat moet je je van een vrijgezellen-fotospeurtocht voorstellen? Nou, geen saaie tocht met kiekjes van gevelstenen, maar vooral een paar foto's waar mensen op staan natuurlijk. Voor jullie vrijgezellenfeest hebben wij een speciale speurtocht voorbereid, een tocht langs bekende plekken waar je jezelf en misschien ook een paar anderen op de foto kan zetten op een ludieke manier. Tussen de avonturen door bezoeken jullie drie restaurants waar heerlijke gerechten worden geserveerd. We verdelen jullie groep in verschillende teams en elk team trekt er met een fotocamera op uit.

Jullie leren de binnenstad van Arnhem goed kennen en je kan natuurlijk ook altijd wat ludieke plaatjes schieten van de lokale stadsidioot of een paar aantrekkelijke politieagenten. We houden jullie niet tegen!

Tijdens het laatste gerecht reiken wij de enige echte hoofdprijs uit aan het beste team dat de foto-opdrachten op zeer originele wijze heeft volbracht! Nadien krijgen jullie alle foto's digitaal toegestuurd. Veel plezier alvast!!

Programma - indicatie:

16.30 - 17.00 Ontvangst met drankje en programma-uitleg
17.00 - 18.00 Speurtocht deel 1
18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Speurtocht deel 2
19.45 - 20.00 Prijsuitreiking en eindceremonie
20.00 - 21.30 Hoofd- en nagerecht

Bovenstaande programma is geheel naar wens aan te passen. Na het hoofdgerecht kan je uiteraard alsnog die kroegentocht organiseren, jullie hebben alvast een stevige bodem voor gelegd voor het vervolg van de avond!

Inclusief:
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Foto's naderhand digitaal toegestuurd
  • Teambuilding gegarandeerd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan