Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime Tablet Brunch Game in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

Crime-city-brunch-game

De ultieme City Game spelen tijdens jullie vrijgezellenfeest en tussendoor ook nog lekker eten? Met deze Crime Tablet Brunch Game zorg je voor avontuur, spanning en sensatie. Plunder de Arnhemse binnenstad samen met je vrienden en kom even bij in maar liefst drie verschillende restaurants in het centrum van Arnhem!

Het bijzondere 'outdoor' vrijgezellenfeest Crime Tablet Brunch Game

De stad Arnhem is voor jullie groepsuitje officieel uitgeroepen tot Crime City. Jullie gezelschap wordt opgedeeld in teams die samen kruizen gaan kraken en banken gaan beroven. De doelen worden via de tablets aan jullie doorgegeven maar let op! De andere teams kunnen de door jullie verdiende buit stelen als ze jullie weten te omsingelen en er zijn ook 'Motherf*&^% Cops' in de buurt die jullie team kunnen arresteren. Dus dat betekent snel handelen, van locatie naar locatie lopen in een beetje tempo en vast wat verkenners vooruit sturen om de boel in de gaten te houden. Tussendoor bezoeken jullie maar liefst drie verschillende restaurants in de omgeving voor een heerlijke brunch.

Op vaste tijden wordt elk team naar weer een ander restaurant gedirigeerd voor een nieuw gerecht. Geheel opgefrist kunnen jullie daarna weer aan de slag met het volgende deel van Crime City. Onderstaande programma is uiteraard naar wens aan te passen.

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crime City Game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crime City Game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen brunch
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie vrijgezellenfeest! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan