Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Dinner Game Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

Crime dinner

Een City Game vol spanning en avontuur, een evenement om elk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of avondje uit met vrienden extra speciaal te maken. Geniet van een kat- en muisspel waarbij diverse teams het tegen elkaar opnemen om de meest criminele 'gangstersquad' van het land te worden! Als slagroom op de taart dineren jullie in drie verschillende restaurants in de binnenstad.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Prachtige prijs voor het beste team
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

Spanning en avontuur - De Crime City Tablet Dinner Game

Het doel van deze City Game is om als team zoveel mogelijk te roven en te stelen. Eindelijk mag het eens! De buit is overal te halen en via de tablets krijgen jullie door op welke locaties ook daadwerkelijk iets te halen valt. Andere teams kunnen jullie inzet ondermijnen als ze in de buurt komen en bijvoorbeeld geld van jullie rekening stelen. En dan is er ook nog eens de politie die op elke straathoek post heeft gevat. Het gevolg is een zeer spannende race naar de finish!

Deze City Game is de ideale combinatie van spel en culinaire ontspanning, want wij zorgen er ook voor dat jullie niet met een lege maag naar huis gaat. Ondertussen kunnen jullie al jullie energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat wij halverwege zullen onderbreken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht.

We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Daarna nog even stappen in de binnenstad? Dat laten we aan jullie over. Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Crime City Game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Crime City Game deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht
2230-> stappen?

Bovenstaande schema is indicatief, dit avondarrangement kan geheel op maat worden georganiseerd. Bekijk ook eens de Crime City Tablet Game!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee op elk adres waar jullie komen.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan