Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Arnhem

Details over dit uitje

Samenvatting van dit vrijgezellenfeest

crazy-dinner

Bezoek drie verschillende restaurants in het centrum van Arnhem tijdens de Crazy Dinner Game van Arnhem Excursies waarbij allerlei knotsgekke en ludieke opdrachten moeten worden uitgevoerd in teamverband.

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Videocamera's op jullie avonturen vast te leggen
  • Filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Nog nooit zo'n komisch vrijgezellenfeest gezien!

Welkom bij het enige vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies waarbij alles mag, tenminste, als de rechter het goed vindt natuurlijk. Crazy 88 was een populair programma van BNN en wij hebben het format omgetoverd tot ons eigen Crazy Vrijgezellenfeest! Wij hebben 10 komische, avontuurlijke en spannende opdrachten voor jullie klaar staan die in teams moeten worden uitgevoerd.

En die opdrachten? Dat kan van alles zijn. Van een spontaan bezoekje bij een wildvreemde voor een kopje koffie en vrijblijvende kennismaking tot wat centen verdienen als straatmuzikant. Wees er gerust op dat het iets is wat jullie normaal niet zo snel zou doen! Alle opdrachten worden op videocamera vastgelegd en na afloop krijgen jullie deze digitaal thuisgestuurd!

Alle gerechten worden in steeds nieuwe restaurants geserveerd. Tussendoor krijgt jullie van ons per telefoon door, waar jullie precies heen moeten gaan om de opdrachten tot een goed einde te brengen. Dat wordt een culinaire speurtocht met spelevenementen en een speciaal toetje tot slot!

In het laatste restaurant komen we allemaal bij elkaar om de winnaar van deze Crazy Diner Game te bepalen en de hoofdprijs uit te reiken!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor jullie vrijgezellenfeest! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Over de vrijgezellenfeesten van Arnhem Excursies

Onze vrijgezellenfeesten worden in detail georganiseerd en altijd vooraf goed doorgesproken. Voor de vrijgezel of vrijgezellin moet het natuurlijk een fantastische middag of avond worden. Bespreek de details met onze medewerkers, elk arrangement kan naar wens aangepast worden.

Met minder personen deelnemen aan dit vrijgezellenfeest van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit vrijgezellenfeest aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan