Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Arnhemse Avond

Details over dit uitje

Samenvatting van dit groepsuitje of bedrijfsuitje in Arnhem

Een volledig verzorgd en feestelijk avondarrangement voor elk groepsuitje, vrijgezellenfeest, huwelijksjubileum of zomaar een feestje in het weekend! Wat staat er op het programma? Een rondvaart, een heerlijk 3-gangen diner, het zingen van de mooiste levensliederen en een komische quiz, een dansvloer, het houdt maar niet op tijdens de Arnhemse Avond van Arnhem Excursies!

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Bittergarnituur aan boord
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement aan boord
  • Uitgebreid 3-gangen diner of buffet
  • Locatie hartje Arnhem
  • Accordeonist
  • Smartlappen tekstboekjes
  • Avondquiz naar keuze; popquiz, voetbalquiz, keuze genoeg!
  • Elke avond te boeken bij Arnhem Excursies!

De Arnhemse Avond, voor elk vrijgezellenfeest, huwelijksfeest, personeelsfeest of jubileum!

Tijdens deze volledige verzorgde Arnhemse avond gaan jullie in drie etappes een zeer feestelijke avond tegemoet. Eerst nemen we jullie mee voor een heerlijke rondvaart. Onze borrelboot is goed gevuld met hapjes en drankjes. Gevuld met allerlei lekkere hapjes en drankjes voor iedereen. Een beetje matroos wordt gewoon vrolijk van deze boottocht!

Heerlijk 3-gangen diner en smartlappen zingen

Nadat jullie weer zijn afgemeerd, worden jullie van harte welkom geheten door een sprankelend duo, dat van wanten weet, op muzikaal gebied en intermenselijk contact, zullen we maar zeggen! De sfeer zit er al goed in als onze gastheer en gastvrouw jullie begeleiden naar een heerlijk restaurant. Na het voorgerecht gaan jullie onder leiding van een accordeonist de leukste levensliederen met elkaar zingen, dus dat wordt inhaken!

Avondquiz en voetjes van de vloer!

Na het hoofdgerecht volgt nog de Arnhem Excursies avondquiz, een soort Ik Hou van Holland maar dan geheel volgens ons eigen scenario. Er kan ook gekozen worden voor een popquiz of een voetbalquiz, jullie mogen het zeggen. Daarna is er nog ruimschoots tijd om van het nagerecht te genieten en misschien een poging te wagen op de dansvloer!

Tijdschema Arnhemse avond:

17.30 - 19.00: Borrelboot
19.00 - 20.00: Voorgerecht
20.00 - 20.45: Smartlappen zingen
20.45 - 21.30: Hoofdgerecht
21.30 - 22.30: Avondquiz
22.30 - 23.00: Nagerecht
23.00 - 23.30: Voetjes van de vloerTip!

Handig drankarrangement:

Belangrijk detail natuurlijk, de variabele kosten voor dit avondarrangement! Die zijn er niet! Voor maar € 8,50 per persoon per uur hoeft niemand zijn of haar portemonnee te trekken om de drankjes af te rekenen. Jullie genieten onbeperkt van bier, fris, huiswijn, koffie en thee tijdens het feest.

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan