Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Arnhem
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Arnhem Express

Details over dit uitje

Het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje voor avonturiers! Peking Express maar dan in Arnhem. Ga in teams op stap door de stad en maak gebruik van het OV om op tijd op verschillende locaties te zijn en daar de verrassende en uitdagende opdrachten uit te voeren.

De reis begint...

Het is een soort Peking Express maar dan gewoon in en rondom het centrum van Arnhem, een bijzondere speurtocht waarin een aantal koppels al liftend door een 'vreemd land' (in dit geval Arnhem) moeten zien te reizen met maar één ding voor ogen: alle opdrachten uitvoeren en als snelste de eindstreep zien te halen! In teams van 5 tot 8 personen gaan jullie het ultieme avontuur aan in Arnhem; jullie weten niet waar jullie terecht komen en welke gevaren jullie tegen komen. Als team heb je maar één doel: de finale zien te bereiken...!

Meer over dit bijzondere groepsuitje

Met het correct uitvoeren van de diverse opdrachten kunnen jullie als team zelfs sneller vervoer winnen. Bij elk nieuw checkpoint ontvangen jullie van ons een andere fysieke of mentale opdracht. Arnhem Express is voor de echte stadsindianen, zonder angst en met een blik op de finish zullen jullie tot het uiterste moeten gaan! Gebruik de talenten van alle teamleden en maak Arnhem Express tot een succes!

Inclusief:
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • voor onderweg
  • Vervoersmiddel(en) (mogelijk OV abonnement)
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding gegarandeerd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Met minder personen deelnemen aan dit groepsuitje van Arnhem Excursies?

Op deze website staat een minimaal aantal personen voor dit groepsuitje aangegeven. Jullie kunnen ook voor minder personen boeken maar zullen dan wel de minimale prijs moeten voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan